На Кіровоградщині майже півтисячі переселенців втратили соціальну допомогу від держави

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині різні види соціальних виплат втратили 442 переселенці, у тому числі 247 пенсіонери. Відмову у державних виплатах вони отримали в результаті перевірки їхніх реальних прибутків і житлових умов комісіями з призначення (відновлення) соціальних виплат вимушеним переселенцям.

Про це Першій електронній газеті повідомила Радник Міністерства соціальної політики України в Кіровоградській області Валентина Кулачко.

За її словами на території області діє 26 таких комісій, які станом на 3 листопада провели 245 засідань. Окрім відмов, вони надали дозволи на продовження соцвиплат ще 2240 переселенцям, у тому числі 859 пенсіонерам. Також вона розповіла, що станом на 3 листопада на території Кіровоградщини обліковано 14583 вимушених переселенці (9526 сімей). З них 4889 осіб працездатного віку, 3254 дітей, 692 інвалідів, 5738 пенсіонерів. Найбільше переселенців проживає у містах Кропивницький і Олександрія.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар