Радіо “Свобода” запрошує студентів Кіровоградщини у 12-денну міжрегіональну медіашколу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Фундація «Суспільність» спільно з Радіо «Свобода» та ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує студентів 3-4 курсів факультетів журналістики з усієї країни взяти участь у 12-тиденній Конвергентній міжрегіональній медіашколі Радіо «Свобода».

Про це Першій електронній повідомили координатори проекту.

Навчальний план стажування складатиметься з тренінгів та відпрацювання практичних навичок у виробничому процесі на Радіо «Свобода». В рамках проекту слухачі медіашколи опанують інтенсивний практичний курс з виготовлення інформаційних продуктів для конвергентної редакції, радіо, соціальних мереж та теоретичні засади роботи сучасного універсального журналіста.

Дата та місце проведення: з 14 по 26 листопада та з 28 листопада по 10 грудня 2016 року, м. Київ.

За результатами стажувань відбіркова комісія визначить за кількістю та якістю зроблених матеріалів трьох кращих випускників – переможців школи, яких буде запрошено на додатковий тижневий преміальний період стажування на Радіо «Свобода» з можливою подальшою співпрацею.

Участь безкоштовна. Фундація «Суспільність» забезпечить учасників проживанням, харчуванням, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Усім кандидатам необхідно заповнити аплікаційну форму і надіслати своє CV та мотиваційний лист на souspilnistfoundation@gmail.com.

Останній день прийому заявок до участі: 6 листопада 2016 року, 23:00.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 044 483 03 72, 097 297 08 42 або написавши на souspilnistfoundation@gmail.com.

Проект здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар