Військовий АТО розповів, як отримав кулю в живіт у центрі Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Арсен Мартиросян - фото із соцмереж

Житель Кропивницького загинув, а його друг, учасник АТО, зазнав поранення внаслідок стрілянини, яка трапилася біля нічного клубу в середмісті, йдеться в ТСН. Виходячи із закладу, вони стали свідками сварки чоловіка та дівчини. Хлопці спробували втрутитись у з’ясування стосунків. Однак, чоловік витяг пістолет і просто розстріляв опонентів.

Один із товаришів загинув. Інший, боєць АТО, який напередодні приїхав додому у відпустку, із пораненнями потрапив у лікарню. Нападника оголосили в розшук. Правоохоронці навіть назвали ім’я підозрюваного – це 26-річний Арсен Мартиросян. У поліції кажуть: у цього чоловіка насичене кримінальне минуле. Але від покарання він ухилявся.

“Даний громадянин дійсно неодноразово потрапляв у поле зору поліції. У 2006 році було розпочато кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства. Кримінальне провадження було розслідувано, направлено до суду. Тоді громадянина визнали свідком”, – розповідають у поліції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар