Очільник Кіровоградської області задоволений якістю ремонту доріг

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Очільник Кіровоградської області Сергій Кузьменко задоволений якістю ремонту доріг.

Пише сайт Служби автомобільних доріг Кіровоградської області.

Начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко 1 листопада зустрівся з очільником облдержадміністрації Сергієм Кузьменком у рамках його робочого візиту до Олександрії. Саме там Сергій Анатолійович інспектував капітальний ремонт об’їзної дороги до Користівського мосту по вулицях Шевченка, Бессарабській (Енгельса) та пров. Можайського (Котовського), який нещодавно завершився. Втім, дорожники звітували не тільки про вказаний об’єкт, а й про ті ділянки на дорогах області, де зараз активно ведуться роботи.

Начальник Служби коротко розповів про хід виконання поточного середнього ремонту, який на разі триває на відрізку дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине, застосовані там технології та понесені витрати.

– Я знаю, що  коштів у держаному бюджеті закладається значно більше на ремонт та будівництво доріг, ніж у минулому, тож хотілося б почути про ваші плани роботи на наступний рік, – поцікавився Сергій Кузьменко. –  І бачачи, як ви спрацювали на даній дорозі, маю надію, що в наступному році спрацюєте не гірше, а то й краще. Бо ж хоч ремонт і середній, а не капітальний, та виконаний він якісно.

Нагадаємо, що виконували роботи у субпідряді ДП «Кіровоградський облавтодор» та ТОВ «Дор-Строй».

– Ми вже подали планів на більш як 900 мільйонів гривень на наступний рік. Першочергово це на відрізки від Олександрії до кордону з Дніпропетровською областю та  від Олександрії до Павлиша. Окрім того, плануємо виконувати роботи на об’єктах в напрямках м. Умань, м. Кривий Ріг та м. Миколаїв. Продовжимо ремонтувати за маршрутним принципом, щоб максимально зекономити наявний ресурс та не гаяти час на перебазування техніки, – повідомив Вадим Коюденко.

Голова ОДА відзначив, що це правильний підхід і дуже важливо, щоб роботи розпочиналися вчасно і вчасно завершувалися, тож подбати про це було б варто вже зараз.

– І Служба, і підрядні організації налаштовані на свій виробничий  максимум. Вже в новому бюджетному році ми будемо конкретно знати під який саме об’єкт і скільки коштів нам виділять, та до цього плануємо завершити проектно-кошторисні роботи. Вже запросили півтора мільйони гривень  в Державному агентстві автомобільних доріг на це, щоб як тільки дадуть фінансування оголосити торги і взятися до роботи. Та все ж, повторюся, останнє слово буде за Укравтодором, адже саме там у кінці січня буде вирішено які дороги отримають фінансування, – додав Вадим Коюденко.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар