Стан одного пораненого під час вибуху у Кропивницькому спецпризначенця частково стабілізували. Ще двох – лікуватимуть у Вінниці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Стан тяжко травмованого з числа 3 поранених вибухом гранати в Кропивницькому частково стабілізували.

Пише Радіо Свобода.

Стан одного з трьох військовослужбовців, які постраждали від вибуху гранати у Кропивницькому, частково стабілізували, повідомила головний лікар Кіровоградської обласної лікарні Лариса Андреєва.

«Стан одного військового вкрай тяжкий, вчора йому зробили операцію. Стан його частково стабілізували. Наразі двох хлопців транспортуватимуть у Вінницький військовий госпіталь. Подальше лікування хлопці проходитимуть там», – повідомила Андрєєва.

Напередодні лікар уточнила, що вік постраждалих військовослужбовців – 19, 26 і 28 років, у них рвані рани, а в найбільш постраждалого – складна черепно-мозкова травма та осколкові поранення.

31 жовтня у Кропивницькому у військові частині вибухнула граната Ф-1. Один військовий загинув, троє поранених. Попередньо інцидент кваліфікують як необережне поводження зі зброєю. За фактом вибуху в одній з військових частин на Кіровоградщині військова прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар