Хабарник-інспектор ДАІ, якого затримали на Кіровоградщині, чекатиме на вирок суду під вартою

За клопотанням військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою інспектору підрозділу Національної поліції Новоукраїнського району Кіровоградської області з можливістю внесення застави в розмірі понад 110 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону.

Нагадаємо, в п’ятницю, 28 жовтня 2016 року, військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону спільно з підрозділом СБ України Кіровоградської області нечистого на руку правоохоронця затримано під час отримання неправомірної вигоди.

Свої «послуги» за не складання адміністративного протоколу щодо громадянина, який імовірно керував скутером у стані алкогольного сп’яніння та не притягнення його до відповідальності, зазначений інспектор «оцінив» у 5 тис. грн. Окрім того, запропонувавводієві у подальшому не притягувати його до відповідальності за вчинення аналогічних порушень.

Проте, не так сталося, як гадалося. Під час передачі частини з обумовленої суми хабаря у розмірі 2 тис. грн інспектора затримано правоохоронцями.

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар