Кропивничанка розпочала боротьбу за звання найкрасивішої студентки України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кропивничанка Анастасія Сандирєва повернулася з-за кордону, аби взяти участь у конкурсі “СтудМіс України 2016” та показати, що на Кіровоградщині – найкрасивіші дівчата. Зараз дівчина уже в Києві і разом з іншими конкурсантками розпочала підготовку до концерту, який відбудеться завтра.

Анастасія Сандирєва – має багатий досвід виступу на сцені та майже десяток титулів, серед яких Гран-прі конкурсу “Степова красуня Кіровоградщини” та І віце-міс “Королева Кіровоградщини”. Уже декілька років Анастасія працює моделлю у Китаї. Минулої весни вона приїздила додому у відпустку. У Кропивницькому якраз проходив регіональний етап конкурсу “СтудМіс”. Анастасія здобула перемогу. І відразу повернулася закордон, де її вже чекала робота.

На початку жовтня дівчина вирішила не продовжувати контракт із роботодавцем, аби повернутися на батьківщину і взяти участь у всеукраїнському конкурсі “СтудМіс”. І уже близько тижня Настя разом з іншими конкурсантками готується до виступу.

“У мене була можливість продовжити контракт, але я вирішила цього не робити, щоб взяти участь у конкурсі. Ми тут уже тиждень. У нас щодня репетиції, примірки. Ми встигли побувати у штаб-квартирі офіційного сайту “Вконтакті-Україна”. Сьогодні в нас знову була примірка, а завтра – ми цілий день готуємось до конкурсних виступів”, – розповіла Першій електронній Анастасія.

Кропивничанка на фото – п’ята справа / Фото зі сторінки очільниці українського штабу ВКонтакті Наталії Якуніної
Настя на фото зліва / Фото з офіційного пабліку СтудМіс
Настя на фото зліва / Фото з офіційного пабліку СтудМіс

Поки у дівчат підготовка до конкурсу у розпалі, на сторінці офіційного пабліку “СтудМіс України” триває голосування за звання “СтудМіс глядацьких симпатій”. Проголосувати за кропивничанку можна за цим посиланням.

Відеоролик зі сторінки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Кропивничанка розпочала боротьбу за звання найкрасивішої студентки України

Коментарі заборонені.