Сергій Кузьменко закликав припинити “ганебні речі” із виплатою боргів по зарплаті

Завідувач сектору з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Шамшур Микола Сергійович повідомив про те, що загальна кількість «підприємств-боржників» досягла 73.

«Загалом, 73 підприємства мають борги по виплаті заробітної плати, 12 з них винні в сумі 22 мільйона гривень», – розповідає Микола Шамшур.

Голова ОДА Сергій Кузьменко жорстко відреагував на таку ситуацію і закликав Миколу Шамшура підключити всі можливі служби для вирішення даного питання.

«Я закликаю звернутися до фіскальної служби та відповідного відділу поліції, щоб спільними зусиллями припинити ці ганебні речі і закрити всі питання з погашенням заборгованості по заробітній платі для населення», – наголосив Сергій Кузьменко.

Також Голова обласної державної адміністрації наголосив, що до керівників підприємств важливо донести соціальну значущість виплат зарплати.

«Коли керівник підприємства виплачує робітникам «білу» зарплату, то він повинен розуміти, що це дає змогу державі заплатити лікарям, вчителям та військовим», – відмітив Сергій Кузьменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар