Кропивничанка боротиметься за звання найкрасивішої у столиці

Анастасія Сандирева представить Кіровоградську область у фіналі всеукраїнського конкурсу краси «СтудМіс України 2016» у Києві.


Традиційно восени столиця збирає з усіх куточків України найкрасивіших, найкмітливіших та найталановитіших студенток країни – фіналісток конкурсу «СтудМіс України». Кіровоградську область представлятиме Анастасія Сандирева, яка раніше стала переможницею регіонального конкурсу «СтудМіс 2016».

unnamedДівчата готують грандіозне шоу з українськими музикантами. Учасниці представлять приголомшливе дефіле у колоритних національних костюмах, запальний вихід в купальниках і, звичайно ж, продемонструють кмітливість у конкурсі підступних запитань.

Окремо дівчата підготували відео про свої таланти. Володарка титулу «СтудМіс України 2016» представить Україну на міжнародному конкурсі краси World Miss University 2016.

«СтудМіс України» – наймасштабніший щорічний всеукраїнський конкурс краси, кмітливості та таланту. За титул «СтудМіс України» змагаються понад 3 000 студенток з усіх регіонів країни.

«Головна мета конкурсу – показати всьому світу, що українські дівчата найкрасивіші, найкмітливіші і найталановитіші. Я пишаюся тим, що з кожним роком рівень і масштаби проекту ростуть. Кожен раз наша команда створює неймовірну атмосферу, об’єднує дівчаток в одну сім’ю. Багато учасниць з конкуренток стають справжніми подругами. Я за шість років бачу серйозні результати, саме це і надихає на те, щоб продовжувати розвивати «СтудМіс України», – поділився засновник конкурсу Олександр Санченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар