Кропивницький університет відзначив 95-й день народження

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

КДПУ ім. В. Винниченка сьогодні, 28 жовтня, відзначає свій 95-й день народження. З нагоди цього свята в обласній філармонії відбулися урочистості, де педуніверситет розповів про свою багату історію.

За 95 років університет пройшов довгий шлях – від Першої жіночої гімназії до сучасного і одного з найкращих педагогічних закладів України.

Спеціально до 95-річчя вишу створений ролик, який передає колорит, емоції та історію ВНЗ. Тож перш ніж почати святкувати та показувати таланти, гостям свята показали фільм про КДПУ.

Ректор університету, професор Олег Семенюк, у привітальному слові розповів про особливості розвитку університету і тих, хто зробив внесок в успіх вишу:

“95 – років це майже вікова історія нашого університету. З усіма різноманіттями історичних періодів і подій, змінами ідеологій, національно-визвольними змаганнями, реформами та експериментами. Але історія нашого університету – це, в першу чергу, шлях його становлення та зміцнення”, – зазначив Олег Семенюк.

DSC_0709-min

  DSC_0677-min

DSC_0739-minDSC_0713-min

DSC_0727-min

DSC_0703-min

Поширити:

Залишити коментар:

коментар