Олександрійським кафе та ресторанам не дозволили працювати цілодобово

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Олександрійські кафе та ресторани будуть працювати тільки до 23:00 години, а цілодобовий режим залишиться тільки для аптек та автозаправних станцій.

Відповідні рішення були ухвалені на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 27 жовтня – повідомляють Олександрійські новини.

Зокрема, було відмовлено у цілодобовому та тривалому режимі роботи у вихідні дні ресторану “Світанок”, що по вулиці Героїв Сталінграда, кафе “У Миши” біля геріатричного будинку, кафе “Звезда Востока” на центральній площі, кафе “Радуга” по проспекту Соборному. Таким чином, всім вказаним кафе заборонили діяльність вночі. Аптеки та АЗС, які раніше працювали у цілодобовому режимі, будуть продовжувати так працювати і надалі.

Мер не виключає можливість нічних гулянь у кафе та ресторанах, проте для цього, мовляв, будуть надавати окремі дозволи, чи регулювати все це будуть за особистими заявами тих, хто буде відзначати свята. Такими повноваженнями наділять управління економіки міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар