Депутати обіцяють, що Знам’янській лікарня у наступному році отримає мільйонне фінансування

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко пообіцяв, що у наступному році «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» отримає хороше фінансування.

Про це повідомляє сайт облради.

– Нинішнього року депутатський корпус взяв за пріоритет розвиток охорони здоров’я в регіоні, тому фінансування Знам’янської обласної бальнеологічної лікарні є одним із напрямків нашої роботи. Директор звернувся до нас із проханням допомогти і сьогодні ми маємо вирішити, яку роботу потрібно провести задля поліпшення перебування пацієнтів та їх сучасного лікування, – зазначив Олександр Чорноіваненко.

Постійною комісією вирішено звернутись до Кіровоградської облдержадміністрації щодо продовження програми, яка діяла до 2015 року, з метою лікування інвалідів, бійців АТО та їх сімей на території Кіровоградської області. Депутати погодились, що приміщення їдальні потребує капітального ремонту та запевнили, що підтримають виділення понад мільйона гривень згідно з проектно-кошторисною документацією.

Олександр Чорноіваненко підкреслив, що програма має бути готова вже до сесії обласної ради, яка відбудеться 11 листопада, щоб закласти у бюджет 2017 року її фінансування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар