Школу на Кіровоградщині оновили за проектом енергозбереження

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Луганській ЗШ І-ІІІ ступенів на Кыровоградщині відбувся захід з нагоди завершення енергозберігаючого проекту по заміні вікон та дверей в приміщенні навчального закладу.

Пише сайт Петрівської РДА.

Мета проекту – поліпшення умов надання освітніх послуг та економія енергетичних ресурсів, зокрема природного газу. Проект було реалізовано за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, вартість становить 1389,257 тис. грн., в тому числі з державного бюджету – 1250,331 тис.грн, з районного – 138,926 тис.грн.

“Гостей на порозі школи зустріли хлібом-сіллю, а в фойє їх вже чекали схвильовані і веселі школярі. Захід пройшов цікаво та дотепно, з використанням елементів флеш-мобу. Педагоги та працівники школи, учні висловили щиру подяку за те, що віднині в приміщенні тепло і затишно.  А ще вони співали, танцювали, дарували гостям квіти”, – повідомляється на сайті.

1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар