Кропивничани просять повернути колишні маршрути

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 24 жовтня, в Єдиній системі місцевих електронних петицій з’явилося звернення кропивничан із проханням повернути місту маршрутки №107, 1, 10, 120, 150.

Текст петиції без редакції:

“Пропоную міській раді міста Кропивницького,нарешті,повернутися обличчям до мешканців міста та звернути увагу на транспортні проблеми міста,які склалися в результаті “реформ транспортної галузі”,яку провели за часів “попередників-регіоналів”. А саме: наразі в місті майже вся транспортна галузь працює під одного перевізника-компанію “Оліс”. Наприклад,раніше добратися від (Критого ринку, Типографії, Досааф, Спортшколи) в сторону Аеропорта було ділом 10-15 секунд.Зараз тільки “Центральний”,який потрібно довго чекати,а після 21.30 взагалі не ходить!!! І інших прикладів доволі багато!!! ВЕРНІТЬ МІСТУ ТА ЙОГО МЕШКАНЦЯМ ПРОВІРЕНІ ЧАСОМ МАРШРУТИ!!!”

Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Підписати петицію можна тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар