Як працюватиме стадіон “Зірка” під час гри з “Шахтарем”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Виконавчий директор ФК «Зірка» Андрій Перевозник прокоментував для клубної прес-служби підготовку до матчу з донецьким «Шахтарем».

Як триває приготування до гри?

У штатному режимі. Нічого екстраординарного. Команда готується згідно свого графіку, служби стадіону – згідно свого. Єдиний виняток, у порівнянні, наприклад, з матчем із «Ворсклою», великий попередній продаж квитків, який продовжується вже 5 днів.

І як іде реалізація?

Мені на разі важко вказати точну кількість проданих квитків на вечір сьогоднішнього дня, адже реалізація не припиняється ні на хвилину. Єдине, що можу сказати – це, вже більше, ніж на перший матч сезону із «Зорею» (більше 6 тисяч – прес-служба). Безумовно, це буде рекорд відвідуваності для Кропивницького в цьому чемпіонаті.

Чи будуть зміни стосовно пропускної системи?

Ні. Теж все у звичному режимі. Ворота вболівальникам будуть відчинені о 17:30 – за дві години до початку матчу. Ми вже неодноразово зверталися до глядачів із проханням приходити на стадіон раніше. Адже, на жаль, шанувальники «Зірки» звикли приходити на матч за 15 хвилин до гри і не розуміють, чому вони не встигають вистояти чергу та купити квиток і запізнюються на сам матч. Але ж так приходять практично всі! Тож раджу підійти щонайменше за годину до поєдинку, купити квиток та вільно пройти на стадіон.

Всі каси будуть працювати у день гри?

Так. Ми оновили каси цього сезону, замінивши старі залізні будки, які стояли декілька десятків років. Нові каси дозволяють працювати більшій кількості касирів. Тож ми сподіваємося пришвидшити пропуск вболівальників. Відповідно люди зможуть потрапити з боку педагогічного університету, вулиць Гагаріна та Єгорова.

Зазвичай діти проходили на матчі «Зірки» безкоштовно. Ходять чутки, що зараз всі мають заплатити 50 гривень за квиток?

Ні. Діти до 14 років будуть проходити і цього разу безкоштовно, але по квитку. Ми повинні привчати свого вболівальника до порядку. Адже якщо квиток коштує 0 гривень, це все одно квиток. Ми впевнені, що це і пам’ять про матч, і можливість взяти автограф і просто заохочення до футболу. Тож для юних шанувальників футболу, як завжди, вхід буде по безкоштовних квитках. Вони зможуть особисто їх отримати в касі перед матчем. Одна дитина – один квиток. Єдине, що кількість таких квитків цього разу буде дуже обмеженою задля безпеки. Ну а діти до 7 років можуть потрапити на стадіон виключно з батьками.

Що б Ви порадили кропивничанам 23 жовтня?

Звичайно, прийти на футбол. Футболісти сприймають повний стадіон геть по-іншому. Прикро, що поки що у нас більше ходять на команду-суперника, ніж на рідну місцеву. Але я впевнений, що на футбол необхідно ходити сім’ями. Жоден захід у Кропивницькому не збирає стільки містян. Ні день міста, ні концерти зірок естради. Єдина подія, яка може проконкурувати цього року – концерт «Океану Ельзи», який, щоправда, теж пройшов на стадіоні «Зірка». Стадіон має стати улюбленим місцем жителів Кропивницького. Футбол, звісно, можна подивитися і по телевізору. Але коли бачиш гру наживо, перебуваючи у вирі подій, це зовсім інші відчуття. Тож раджу землякам завтра в першій половині дня прийти на стадіон і завчасно придбати квиток. А вже недільного жовтневого вечора завітати на матч всією сім’єю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар