Голова ОДА подарував нову скрипку талановитій шестикласниці музичної школи ім.Ю.С.Мейтуса

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
У Кіровоградській музичній школі №2 ім. Ю.С.Мейтуса відбулось урочисте зібрання колективу закладу, під час якого голова обласної державної адміністрації подарував нову скрипку лауреатці багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів, учениці шостого класу музичної школи Лідії Чорнобривець.
 Пише сайт ОДА.
Під час зібрання, Сергій Кузьменко подякував за віддану працю усім педагогам та викладачам, які плекають творчу молодь Кіровоградщини, а також матері Лідії – Катерині Чорнобривець, яка народила та виховала талановиту дитину. Посадовець відзначив, що сьогоднішня подія не є разовою акцією, адже вже кілька років поспіль обласна влада спільно з меценатами допомагають молодим митцям – школа отримує нові музичні інструменти, її колективи виїжджають на престижні музичні конкурси, а кращі учні безкоштовно здобувають освіту.
– Здобутки школи говорять за себе – тут прекрасні викладачі та талановиті учні. Тож хочу запевнити, що й надалі влада підтримуватиме молодь, яка демонструє унікальні здібності, презентує Кіровоградщину в Україні та світі. Неважливо чи це митці, чи спортсмени. Важливо щоб наші молоді люди виявляли ініціативу та намагались стати кращими, – відзначив Сергій Кузьменко.
Талановита шестикласниця в свою чергу, подякувала за цінний подарунок, та разом із своїми друзями і камерним ансамблем “Віола” виконала низку музичних композицій.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар