Мер Новоукраїнки: Малі міста – локомотиви децентралізації

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Мер Новоукраїнки Олександр Корінний вважає, що сьогодні малі міста і селища – це локомотиви децентралізації. Міста обласного значення, “які купаються у грошах”, не дуже зацікавлені в реформі.

Про це він сказав на круглому столі, організованому Інститутом Горшеніна і Реанімаційним Пакетом Реформ, – пише  lb.ua.

“Що сьогодні хочуть малі міста і села. По-перше, малі міста і селища – це локомотиви реформи децентралізації. Тому що міста обласного значення, у яких є заправки, акцизи і які купаються у грошах, не надто зацікавлені в реформі”, – сказав він.

При цьому він підкреслив, що людей у малих населених пунктах не хвилює, як ця реформа фінансується, їх хвилюють результати.

“Людей у моєму місті не цікавить джерело, з якого будуть покривати витрати на освіту, медицину. Це цікавить мене, мою бухгалтерську службу. А людей цікавить, чи буде в школі тепло, чи будуть поліпшуватися умови для дітей, чи буде курсувати транспорт усередині громад, чи буде горіти лампочка на вулиці всю ніч”, – сказав мер.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар