У дитсадочках Кропивницього відсьогодні буде тепло

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому в усіх дошкільних навчальних закладах забезпечене теплопостачання. Як повідомили в головному управлінні житлово – комунального господарства, останніми до тепла під’єднали ДНЗ №2 “Ятранчик” та №47 “Горобинка”.

Пише сайт міськради Кропивницького.

Станом на ранок 21 жовтня не опалюється один заклад охорони здоров’я. Це три корпуси КЗ “Центральна міська лікарня” по Дворцовій, 45/35, Великій Перспективній, 28 та Кропивницького, 22.

Всі музичні школи міста, крім ДМШ №1, підключені до тепла. Але в ДМШ №2 ремонтна бригада ліквідовує внутрішньобудинковий порив, сьогодні обіцяють управитися.

З теплом і 85,5% житлових будинків у Кропивницькому, а це 710 багатоповерхівок із 840. На даний час у 35 будинках на території ЖЕО №1 і 82 – на території ЖЕО №2 триває заповнення мереж теплоносієм і відбувається їх поступове підключення до теплопостачання.

Працівники ЖЕО №1 усувають порив у внутрішній  ситсемі будинку по Беляєва, 25, корп.1. Аварійні бригади ДП “Кіровоградтепло” працюють на будинках по Космонавта Попова, 18, корп. 1,2,3,4 та Космонавта Попова, 5

Поширити:

Залишити коментар:

коментар