Кропивничани просять міськраду спорудити пам’ятник Героям Майдану

Сьогодні, 21 жовтня, волонтерка з Кропивницького Вікторія Касьянова зареєструвала петицію “Про спорудження пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні”.

Згідно тексту петиції, міську раду просять винести на розгляд чергової сесії питання про спорудження на площі Героїв Майдану, на місці демонтованого пам’ятника Кірову, пам’ятник Героям, загиблим на Майдані під час Революції гідності та врахувати відповідні кошти при формуванні бюджету на 2017 рік.

“20 лютого 2017 року Україна відзначатиме скорботну дату – три роки з дня загибелі Небесної Сотні, ми вшановуватимемо пам’ять тих, хто був вбитий під час Революції Гідності. Герої Небесної Сотні повстали проти насилля, несправедливості та брутального зґвалтування своєї країни. Вони безстрашно ішли під кулі в пластикових шоломах і з дерев’яними щитами в руках, щоб допомогти товаришам, які потрапили на лінію вогню. Вони витягали з-під обстрілів смертельно поранених товаришів і відчайдушно намагалися врятувати їх. Кожен з них віддав найцінніше — своє життя заради нової України, заради кращого майбутнього”, – пише в петиції Вікторія Касьянова.

Станом на 13.30 ця петиція вже набрала 25 голосів у Єдиній системі електронних петицій.

пет героїв майдану

Нагадаємо, якщо за 45 днів відповідна петиція набере 450 голосів, то міська влада буде зобов’язана взяти її до відома, і розглянути.

Підтримати петицію можна ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар