У Кропивницьку презентують світовий бестселлер «Школа майбутнього»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

24 жовтня 2016 року о 15.30 в  обласній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація книги Кена Робінсона, Лу Ароніки «Школа майбутнього». Книгу представляє директор львівського видавництва «Літопис» Михайло Комарницький.

У своєму посібнику автор пропонує практичні рішення критичної проблеми, що постала перед сучасним світом: як змінити освітню систему. А також надає концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення й професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхню любов до пізнання й підготувати їх до викликів XXI століття. У цьому виданні Ви знайдете безліч цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні.

«Школа майбутнього» є своєрідним рецептом, який допоможе всім нам почати рухатись у бік нової, якіснішої освіти. Адже, на думку Робінсона, мета освіти – дати учням можливість зрозуміти довколишній світ і власні таланти, щоб вирости щасливими людьми й активними, гуманними громадянами.

Запрошуємо на презентацію книги до обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.

Довідка:

Сер Кен Робінсон, автор книжок «Покликання», «Як знайти своє покликання» та «Освіта проти таланту» – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, чий виступ на конференції TED має понад п’ятдесят мільйонів переглядів. З нагоди публікації його першого україномовного перекладу сер Кен Робінсон записав відео спеціально для майбутніх читачів своєї книжки в Україні. Відеозвернення було поширене в медіа, станом на 10 жовтня тільки на YouTube каналі його переглянули 1800 разів.

Книжку переклала Ганна Лелів, мовна координаторка перекладу роликів TED в Україні. Науковий редактор ‒ Мирослава Товкало, завідувачка кафедрою освітньої політики Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Автор передмови до українського видання Олексій Молчановський ‒ співзасновник освітньої платформи українських масових онлайн-курсів Prometheus.

Книжку переклали на десятки мов, в багатьох країнах вона стала бестселером.

На Форумі видавців 2016 року «Школа майбутнього» увійшла в список 23-х найкращих книжок Форуму.

Докладніше про цю книжку та інші освітні видання: www.litopys.lviv.ua, https://www.facebook.com/litopys.lviv

Поширити:

Залишити коментар:

коментар