У Кропивницькому місця стихійної торгівлі тепер нанесені на карту

Управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради впровадило постійний моніторинг точок стихійної торгівлі на вулицях Кропивницького.

Про це повідомляє офіційний сайт міськради.

Місця незаконної торгівлі позначаються на спеціально створеній карті. На ній буде відслідковуватися також динаміка наслідків боротьби з продавцями на асфальті.


На карті червоними позначками виділені  діючі точки стихійної торгівлі, білими – місця, де є загроза їх створення, про що сигналізують жителі мікрорайонів, а  синім – результат роботи спеціалістів,  ліквідовані “стихійки”.

Як повідомив начальник управління Сергій Горбовський, в онлайн-версії карта буде оприлюднена на оновленому веб – сайті міської ради.

Детальніше про діяльність очолюваного ним виконавчого органу, у тому числі щодо протидії незаконній торгівлі алкогольними напоями, особливо у нічний час в магазинах обласного центру та під час масових заходів у громадських місцях, Сергій Горбовський пообіцяв  проінформувати під час однієї з чергових прес – конференцій у міській раді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар