У Кропивницькому 3 садочки і 3 лікарні досі без тепла

У Кропивницькому без теплопостачання залишаються поки ще три дошкільних навчальних заклади – №2 “Ятранчик”, №28 “Зірочка” та №47 “Горобинка”, і три заклади охорони здоров’я – КЗ “Центральна міська лікарня (вул. Дворцова, 45/35, вул. Перспективна, 28, вул. Кропивницького, 22), дитяча міська поліклініка та  міська стоматологічна поліклініка №1 (вул. Шевченка, 36).

Про це інформує прес-служба міськради.

Водночас, зазнчається, що є сподівання, що тепловики сьогодні садочки теж підключать і створять комфортні умови для малюків.

П’ять аварійно – ремонтних бригад КП “Теплоенергетик” і три – ДП “Кіровоградтепло” наполегливо усувають пориви на поважній за віком мережі теплопроводів у обласному центрі.

Збільшилася до 75% і кількість житлових будинків, куди поданий теплоносій. Загалом з теплом у Кропивницькому 629 із 840 багатоповерхівок. За останню добу підключено до теплопостачання 14 будинків на території ЖЕО №1 та 20 будинків у зоні відповідальності ЖЕО №2.

Натомість пориви на мережах ДП “Кіровоградтепло” призвели до тимчасового припинення подачі тепла в будинки за адресами :Жадова, 30, Попова, 18 корп. 1, 2, 3, 4, проспект Університетський, 17/2.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар