Кропивницький дзюдоїст привіз бронзу з міжнародного турніру в Польщі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У польськомі містцці Олесниця завершився Міжнародний турнір із дзюдо серед юніорів і кадетів, який зібрав борців 11 країн. Вдало там виступив кропивничанин Вадим Велков.

Пише Дзюдо-Центр.

Вихованець обласної комплексної ДЮСШ «Ніка», який нинішнього року став чемпіоном України серед юнаків до 18 років і срібним призером серед юніорів до 21 року, піднявся на бронзовий пєдестал пошани у ваговій категорії до 90 кг.

На шляху до нагороди Вадим Велков переміг двох поляків і австрійця, але за вихід до фіналу програв за шидо поляку та посів у підсумку третє місце.

«Треба працювати причому більше над психологічною підготовкою, – вважає його тренер Сергій Нечмоня. – Фізично він готовий, але завадила невпевненість у собі в боротьбі з кращими спортсменами Європи цієї вікової категорії. Це не лише «болячка» Вадима, а всієї нашої збірної. Спортсмени з інших країн, так само бояться наших дзюдоїстів і це нормально, треба виходити, боротися та перемагати. Загалом турнір пройшов на високому рівні, зібрав дуже сильних дзюдоїстів».

Учасниками турніру стали дзюдоїсти Голандії, Канади, Словенії, Грузії, Австрії, Чехії, Литви, Казахстану, Німеччини, Польщі та України.
judo-poland4

Поширити:

Залишити коментар:

коментар