Атовцю зі Знам’янки, якого поранили на Савур-Могилі, потрібен нейростимулятор

Атовцю 31-річному Олександру Осіпову зі Знам’янки на Кіровоградщині потрібна допомога. Два роки тому під Савур-Могилою на Донеччині його в ліву ногу поранив снайпер, пише Gazeta.ua.

Тривале лікування, операція і реабілітація не дали результатів. У нього відмирає сідничний нерв. Потрібен нейростимулятор, який сприятиме його відновленню. Прилад коштує близько 400 тис. грн.

“Поранили мене під час першого бою. Снайпер влучив у верхню частину лівого стегна. Я і не зрозумів, що це куля, – було враження, ніби вдарив камінець. Хотів ступити назад і впав. Хлопці кинулися до мене, бо з ноги юшила кров. Мене з іншими пораненими відправили до польового шпиталю. А потім у Дніпро. Нога не працювала. Я довго проходив реабілітації в різних шпиталях. Двічі був у Польщі. Перший раз там допомогли, але полегшення було тимчасовим. Через місяць після повернення до своїх хлопців під Маріуполь нога почала дуже боліти. Знову потрапив до шпиталю, там сказали, що мене треба комісувати. Вдруге побував на реабілітації в Польщі. Але цього разу не так вдало”, – розповів Олександр Осіпов.

Олександра лікували у Знам’янці, Кропивницькому, понад півроку тому оперували в Києві. Потім був на реабілітації в санаторіях.

“Під час операції виявили, що атрофований сідничний нерв. У лікарні Мечникова порадили поставити нейростимулятор. Він зменшить біль і стимулюватиме ріст сідничного нерва. Найкращий імпортний. Є і український, але я читав негативні відгуки людей, у яких стоїть такий прилад, тож не дуже на нього розраховую. Додатково шукаю можливості лікування і без стимулятора”, – говорить Олександр.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку – 5168 7572 7207 7969 (мати Осіпова Ольга Олександрівна),

тел. Олександра Осіпова: (050) 555 65 28.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар