За 3,5 місяці управління ЖКГ Кропивницького провело 29 допорогових закупівель та не провело жодного аукціону

© pomogator.in.ua

Станом на ранок 18-го жовтня головне управління житлово-комунального господарства міської ради Кропивницького розмістила на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro» 29 звітів про укладені договори підряду, котрі було підписано із застосуванням норм закону України «Про публічні закупівлі».

Про це пише Центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Усі підписані договори заключались напряму та умовно були поділені за видами робіт котрі управління має виконати до кінця поточного року.

Підприємство-підрядник

Вид робіт

Кількість договорів

Загальна вартість робіт згідно договорів

Кіровоградське КП мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло»

Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення

11

1,23 млн. грн.

КП “ПВК Геркон”

Капітальний ремонт ліфтів

1 (10 адрес, 10 ліфтів)

225,35 тис. грн.

ПП «МП Діск»

Поточний ремонт дороги

6

956,59 тис. грн.

ТОВ “Кіровограддорсервіс”

Відновлення та нанесення нової розмітки

7

470,44 тис. грн.

ТОВ “Кіровоград-Рубіж”

Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку

2

577,46 тис. грн.

ТОВ “Промтехдах”

Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку

1

436,56 тис. грн.

ТОВ «Арталекс»

Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку

1

569,74 тис. грн.

Засновником КП «Міськсвітло» є міська рада Кропивницького, директором – Олександр Тоток, депутат-батьківщиновець Фортечної районної у місті Кропивницькому раді.

Підприємство-монополіст в питаннях ремонтів ліфтів КП “ПВК Геркон” належить родині Слінченків  – Олександру Олеговичу, екс-кандидату в депутати Фортечної райради від партії «Відродження» Андрію Олеговичу, Олегу Сергійовичу та Довгому Василю Миколайовичу, котрий за даними держреєстру є керівником нині не діючого ЖЕК №7.

ПП «МП Діск» належить кропивничанину Сергію Миколайовичу Желудченко, власнику ПП «Шляхрембуд-центр», котре нині знаходиться в стані ліквідації. Минулоріч ПП «МП Діск» було одним з улюблених підрядників міськради, та за даними сайту z.texty.org.ua з 2014-го року уклало з міськрадою 22 угоди на суму 7,25 млн. грн..

За даними держреєстру власниками ТОВ “Кіровограддорсервіс” є жителька Гайворона Тетяна Григорівна Ластівка та кропивничанин Роман Станіславович Кроть.

Серед засновників ТОВ “Кіровоград-Рубіж” значаться Богдан Валерійович та Валерій Васильович Бершадські, а також Наталія Василівна Лашкул.

Ну і наостанок ТОВ “Промтехдах” Геннадія Вікторовича Петровського та ТОВ «Арталекс» котре належить сім’ї Сипливець – Олександру Семеновичу, котрий свого часу очолював ЗАТ «Кіровоградбудкомпдект»,  та Олександру Олександровичу.

Загальна вартість робіт замовлених цим 7 фірмам склала 4,46 млн. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар