У Кропивницькому грабіжник обікрав перукарню та держустанову

У Кропивницькому працівники поліції затримали підозрюваного у крадіжках.

Про це повідомляють у міськвідділі поліції.

31-річний раніше судимий місцевий житель вчинив кілька крадіжок із приміщень комунальної та приватної власності. Втім, працівники поліції не виключають, що кількість кримінальних правопорушень, до яких причетна особа, може виявитися більшою.

Злочини крадій скоював уночі. Пошкодивши пластикове вікно, чоловік потрапив усередину перукарні на першому поверсі будинку, й викрав звідти грошові кошти та мобільний телефон. У такий же спосіб зловмисник обікрав приміщення, в якому розташовуються підрозділи однієї з державних установ, звідки забрав 4 ноутбуки.

«У результаті вжитих розшукових заходів працівники поліції затримали злодія у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення крадіжок. Затриманому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Вирішується питання про обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу».

Речові докази кримінальних правопорушень правоохоронці частково вилучили, решту майна зловмисник встиг продати.

Слідчі перевіряють причетність особи до інших подібних злочинів.

1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар