У Кропивницькому оголосили старт опалювального сезону, не маючи договорів на постачання газу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому виконком 13 жовтня прийняв рішення про старт опалювального сезону, а теплопостачальники на той час навіть не мали підписаних договорів з НАК “Нафтогаз Україна” на постачання газу.

Про це під час прес-конференції у міськраді повідомив начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

5 коментарів до У Кропивницькому оголосили старт опалювального сезону, не маючи договорів на постачання газу

  1. Немає такого “НАК “Нафтогаз”.
    Правильна назва: національна акціонерна компанія “Нафтогаз України”.

    А з приводу старту опалювального сезону – так це ж практика, головне людям сказати… А нема договору на газ – так це ж не ми, це ж вони….

  2. Чомусь зненацька зник сайт КП “КіровоградТЕЦ”, де можна було б почерпнути хоч якусь інформацію про наші перспективи щодо тепла у квартирах

  3. Холод як завжди прийшов для влади неочікувано, хоч віце-прем”єр Г.Зубко оголосив, що на Кіровоградщині тепло подано на 100. Статистика -Кіровоградську ТЕЦ запустили 15 жовтня ( влада ж заявила про початок опалювального сезону 14 жовтня).Проте через 25 поривів, що сталися на ключових магістралях, теплопостачання не подається у 208 будинків та низку закладів соцсфери. Зокрема масштабний порив відразу після запуску котельні на ТЕЦ по вулиці Енергетиків. Лопнула труба з діаметром 800 мм, що значно ускладнило роботу. Аварійна бригада працювала навіть вночі для ліквідації пориву. Також після подачі енергоносія сталися пориви по вулицях Гагаріна, Тарковського, Фрунзе. До кінця сьогоднішнього дня аварійні бригади мають ліквідувати пориви.

    Наразі без теплопостачання від “Теплоенергетика” залишається з 382 208 будинків, будівля міськради, з 9 садочків 3 (це садочки 2, 4, 21, 24, 46), 3 поліклініка, 3 міська лікарня. У лікарні ім. Св. Анни теплопостачання є. 20 будинків, які на балансі ОСББ за теплопостачанням не зверталися.

Коментарі заборонені.