Знам’янчанин двічі виносив ноутбуки з магазину побутової техніки

Поліцейські спіймали злодія, який двічі обікрав магазин техніки.

Про це повідомляють у Знам’янському відділі поліції Кіровоградської області.

Чоловік скоїв крадіжки ноутбуків із прилавку торгівельного закладу у місті Знам’янка, завдавши збитків на суму у 16 тисяч гривень. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

«Під час проведення слідчо-оперативних заходів працівники поліції встановили причетність до злочинів 33-річного раніше судимого знам’янчанина. Місцевий житель прийшов до магазину техніки та, користуючись тим, що продавець знаходився в іншому залі, підібрав код до замка і викрав ноутбук. Після чого поїхав до обласного центру, де реалізував крадене за 2 тисячі гривень. А через день зловмисник знову повернувся до магазину та забрав ще один ноутбук, який також реалізував за тією ж ціною. Своїми діями злодій завдав шкоду господарю магазину на 16 тисяч гривень. Викрадене поліцейські вилучили та повернули власникові», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Особі оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців, або до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

1 (1)

2

3

Поширити:

Залишити коментар:

коментар