Військовим частинам Кіровоградщини місцевою владою виділено близько 5 млн грн

Військовим частинам, що дислокуються на Кіровоградщині виділено більше 5 млн. грн. у рамках шефської допомоги.

Про це сказав голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко під час відкриття спортивного майданчика на базі Гвардійської авіаційної бази Національної гвардії України, що дислокується у м. Олександрія, пише сайт ОДА.
“У рамках президентського указу про шефство над військовими частинами Збройних Сил України та Національної гвардії України ми змогли у цьому році передбачити більше 5 млн. грн. щоб підтримати наших військовослужбовців. Наразі гвардійці – вертолітники зможуть фізично загартовуватися і бути готовими до виконання бойових завдань”, – відзначив Сергій Кузьменко.
Сучасний мультифункціональний спортивний майданчик було збудовано за кошти обласного бюджету. Загалом було профінансовано близько 600 тис. грн. Тепер не тільки військовослужбовці Національної гвардії України, а й діти військових, а також молодь зможуть займатися футболом, волейболом, баскетболом та великим тенісом.
Голова облдержадміністрації наголосив, що бюджетні кошти також спрямовуються на проведення ремонтних робіт приміщень легендарного 3-го полку спецпризначення та інших військових частин.
Показові виступи для гостей урочистого відкриття продемонстрували учасники військово-патріотичного клубу “Захист”, що діє при військовій частині.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар