Захисник “Зірки” Андрій Бацула: Докладемо максимум зусиль, аби в День народження клубу здобути перемогу

Одразу по завершенню товариського матчу між кропивницькою «Зіркою» та запорізьким «Металургом» своїми враженнями від поєдинку і не тільки поділився захисник нашої команди Андрій Бацула.

– Ми провели контрольний поєдинок проти «Металурга», аби відновити ігрові кондиції перед матчем з «Ворсклою», адже, як ви знаєте, на цьому тижні календарної гри не відбулося, через ігри національних збірних. Я думаю, що головним у цьому матчі для тренерського штабу було переглянути певні схеми, награти, можливо нові позиції, поекспериментувати з якимись тактичними рішеннями тощо.

–  Зокрема тебе перевірили на новій позиції, лівого вінгера. Наскільки важко чи легко тобі було?

–  Ви знаєте, ця позиція для мене абсолютно не нова. Коли я чотири роки грав у «Ворсклі» то виступав саме на позиції лівого вінгера. Сьогодні мені потрібно було просто трішки згадати минуле й відновити ті свої навички.

–  Згадай епізод з забитим тобою м’ячем.

–  «Металург» почав розкриватися, гравці діяли занадто високо. Мені вдалося уникнути офсайду, вибігти на побачення з голкіпером, і все що залишалося зробити, це реалізувати цю нагоду. Радий, що мені це вдалося.

– Як у команди взагалі проходить підготовка до «Ворскли»?

– Ми готуємось у звичайному режимі. До сьогодні були дворазові тренування, як буде далі – побачимо. Нічого нового немає, триває підготовка до чергового матчу Прем’єр-ліги.

–  Особисто тебе додатково мотивує те, що ти протистоятимеш колишній команді?

– Звичайно, дуже хочеться проявити себе в цьому матчі якнайкраще. «Ворскла» дуже багато мені дала, адже саме в Полтаві, можна сказати, відбувся старт моєї професійної футбольної кар’єри. Я дуже сильно поважаю цю команду. Думаю, що нас усіх очікує цікава гра.

–  Узагалі, як ти можеш охарактеризувати наших наступних суперників?

–  «Ворскла» дуже хороша команда, і нехай нікого не розслабляє той факт, що в них зараз відбулась трьохматчева програшна серія у чемпіонаті. Полтавчани завжди славились хорошим колективом на футбольному полі, й вони завжди б’ються одне за одного. Останні три гри – це просто якесь непорозуміння, але хотілося б, щоб їхня невтішна серія продовжилась ще на один матч.

–  До того ж у день матчу «Зірка» святкуватиме свій 105-й день народження…

– Так, це також має стати додатковою мотивацією для нашої команди, щоб перемогти й у свято зробити приємний подарунок президенту, вболівальникам у вигляді перемоги над «Ворсклою». Не сумнівайтеся, ми докладемо максимум зусиль для цього й викладемось на всі двісті відсотків.

за матеріалами прес-служби ФК “Зірка”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар