Кропивницькі школярі поборяться за 17 місце “Кубку Націй Данон”

Школярі з НВО №6 м. Кропивницький, які представляють Україну на дитячому чемпіонаті світу з футболу “Кубок Націй Данон”, завершили свої виступи у груповому турнірі, посівши останнє місце у групі. Тепер кропивничани боротимуться за 17 місце. 

У останньому матчі турніру в Парижі кропивничани поступились росіянам з рахунком 1:0.

У першому матчі українці зіграли внічию 1:1 із Сенегалом. Аналогічну нічию школярі з Кропивницького розписали з однолітками із США.

Після програшу росіянам команда з України набрала 2 очки і посіла 4 місце у групі “Н”.

Тепер, за регламентом турніру, кропивничани змагатимуться за 17 місце. Поєдинки відбудуться сьогодні, і завтра.
група

Нагадаємо, школярі з кропивницького НВО №6 у червні виграли звання чемпіона України. Ця заслужена перемога принесла хлопцям не лише всеукраїнське визнання, а й подарувала їм унікальну можливість здійснити заповітну мрію – представити Україну на міжнародному фіналі у Парижі, на стадіоні Стад де Франс.

Довідка: «Кубок Націй Данон» вперше відбувся 16 років тому. Його засновник – Франк Рібу, Президент групи компаній Данон. Турнір цілком відображає цінності компанії: наближеність, відкритість, гуманізм та ентузіазм. Масштабний міжнародний турнір – це можливість для хлопчиків та дівчаток із різних країн світу проявити себе, продемонструвати свою захопленість футболом та досягнути мрії – стати чемпіоном світу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар