У Кропивницькому злодій “проходить крізь вікна та двері”

Учора, 13 жовтня, жителі Масляниківки зустрілися з працівниками поліції, оскільки їхній мікрорайон заполонила низка крадіжок.

Злодія і досі не знайдено. Кропивничани живуть у страху за своє майно та здоров’я. Для вияснення подальшого алгоритму дій вони запросили представників поліції та депутатів зі свого округу на бесіду.

Все почалося в ніч з 7 на 8 жовтня. Злодій непомітно проник у будинок та виніс цінні речі. Крадія зафіксувала камера відеоспостереження одного з будинків, але особу встановити не вдалося.

“Найбільше лякає те, що злодій проникав у дім, майже не пошкодивши замок. Двері навіть ремонтувати не треба, вони нормальні. Він настільки наглий, що навіть світло собі увімкнув у вітальні, коли ми були вдома” – розповідала Галина Петренко, одна із постраждалих.

Жителі Масляниківки вимагають від поліції вжити заходи підвищеної безпеки: направити більше патрульних машин, які слідкуватимуть за районом. У керівництва ЖКХ попросили встановлення ліхтарів на вулицях.

Представники поліції запропонували жителям Масляниківки дотримуватися заходів особистої безпеки і уважно слідкувати за підозрілими людьми.

5

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому злодій “проходить крізь вікна та двері”

  1. Ще один доказ неефективності відеоспостереження: на камеру побачили, що хтось пробрався в будинок, однак нічого з цим зробити не можуть, бо особу встановити неможливо. Навіщо ж тоді ці камери? Набагато ефективніше встановити GSM-дозвонщики http://око.укр/ru/ohrannaya-signalizaciya/gsm-dozvonshchiki/ – у нас зараз встановлені ТМ ОКО. Якщо хтось залазить через вікно чи двері – одразу вмикається сигналізація і всі члени сім’ї отримують сповіщення з сигналом тривоги на мобільний телефон. Так, принаймні, можна налякати злодія і вберегти своє майно.

Коментарі заборонені.