Знам’янський психоневрологічний інтернат відремонтують за 279 тисяч гривень

Знам’янський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням учора, 12-го жовтня, підписав з ТОВ «АПС-Кіровоград» два договори – «поставки обладнання» та «виконання робіт з монтажу приладів автоматичної пожежної сигналізації». Загальна вартість робіт вартуватиме медзакладу 279 тисяч гривень.

Про це стало відомо зі звіту розміщеного на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro» – повідомляє центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Для визначення виконавця робіт Знам’янською лікарнею було оголошено аукціон з предметом закупівлі – обладнання + монтаж автоматичних системам протипожежного захисту (системи пожежної сигналізації, автоматичні системами пожежогасіння, системами оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системами проти димного захисту, системами централізованого пожежного спостереження) та засобів зв’язку.

На оголошений 19-го вересня тендер заявились три учасники, двоє з яких – ТОВ «Пож-Захист» та ТОВ «Укрроссервіс-1», запропонували ціну вигіднішу за ціну переможця торгів ТОВ «АПС-Кіровоград». Рішеннями тендерного комітету, однак, обидві пропозиції було відхилено через значні помилки в оформленні тендерної документації. Так у заявці ТОВ «Пож-Захист», котрий пропонував ціну 244,99 тис. грн., були відсутні, по суті, 80% необхідних даних, а ТОВ «Укрроссерві-1», з пропозицією у 245 тис. грн., не надав копії сертифікату ISO на систему управління якістю та не мав необхідного, згідно заявлених вимог, досвіду роботи – не менше 7 років, оскільки фірма була зареєстрована лише у кінці жовтня 2012 року.

ТОВ «Пож-Захист» належить відомому підприємцю, екс-кандидату в депутати від БПП «Солідарність» Петру Ларжевському, котрому окрім даної фірми належить ще більш ніж з пів десятка, а також Олегу Анікійцю – екс-помічнику нардепа-комуніста 4 скликання Андрія Полііта та партнеру Ларжевського по декільком підприємствам.

Власниками ТОВ «Укрроссервіс-1», згідно даних держреєстру, значаться кропивницькі підприємці Сергій Прімін  та Ігор Ткач.

У підсумку переможцем торгів було визнано ТОВ «АПС-Кіровоград» з котрим 12-го жовтня Знам”янський психоневрологічний інтернат підписав два договори. За умовами договору поставки обладнання фірма зобов’язалась за 135,2 тис. грн. поставити медзакладу 48 найменувань обладнання та матеріалів протягом 24 днів з моменту підписання договору. Сам же монтаж систем протипожежного захисту ТОВ «АПС-Кіровоград» виконає за 143,8 тис. грн. протягом 45 днів, тобто до кінця листопада 2016 року.

Серед власників ТОВ «АПС-Кіровоград» – одного з найвідоміших протипожежних фірм міста, наразі значаться киянин Дмитро Олександрович Адамович, та кропивничани Олександр Олександрович Адамович, Юрій Леонідович Щербаков, Маргарита Юріївна Явтушенко та Юрій Васильович Дрозд – екс-кандидат в депутати облради від БПП «Солідарність». На всіх підприємцям належить більше десятка протипожежних та будівельних фірм у Кропивницькому та Києві.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар