Бібліотекарі Кіровоградщини просять в обласної влади модернізації бібліотек

Потрібна інформатизація бібліотек області – головна думка учасників обласного  Форуму бібліотекарів Кіровоградщини, який відбувся вчора, 12 жовтня.

Форум проводився з метою визначення перспектив розвитку публічних бібліотек, поширення інноваційного досвіду, підвищення фахового рівня бібліотекарів області та підведення підсумків обласного конкурсу «Невмируще слово Каменяра» до 160-річчя від дня народження Івана Франка, обласного конкурсу видань творчо обдарованої молоді «Первоцвіти Кіровоградщини», обласного конкурсу на кращу ідею із залучення дітей до читання серед працівників бібліотек для дітей Кіровоградської області «Тріумф ідей». Переможці отримали відзнаки і подарунки. 

Учасники Форуму прийняли звернення до голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка і голови обласної ради Олександра Чорноіваненка, де зазначили, що 2017 рік повинен стати роком інформатизації бібліотек області. Тож завдання щодо модернізації та подальшої інформатизації бібліотек області є головним та має бути поставлене перед депутатами усіх рівнів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар