У Кропивницькому рятувальники здали кров для бійців АТО, які потребують невідкладної допомоги

Сьогодні, 13 жовтня, до обласної станції переливання крові прийшли 50 працівників пожежно-рятувальної служби Кропивницького, щоб поповнити банк крові та довести, що у День захисника України необхідно не лише словами, а й вчинками допомагати військовослужбовцям.

Про це повідомляє  прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.

– З власної ініціативи та за покликом серця рятувальники Кіровоградщини виявили бажання таким чином підтримати наших захисників, які боронять територіальну цілісність держави на сході України. Маємо надію, що ця кров допоможе врятувати не одне людське життя, – зазначила помічник начальника Управління з питань зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Вікторія Крохмалюк.

Рятувальник Олександр Дьомін розповів, що має багато друзів на передовій, та, здавши кров, хоче допомогти тим, хто цього потребує. Донорство на сьогодні є справою вкрай важливою, тому цього дня станцію переливання крові відвідали досить багато небайдужих людей. Працівники ДСНС з власного досвіду знають, що порятунок людського життя залежить від різних факторів і в даному випадку – від того, наскільки вчасно прийде ця невідкладна допомога при тяжких пораненнях. Тому продовжать цю благородну справу впродовж року та не прив’язуючись до святкових дат.
22222

Поширити:

Залишити коментар:

коментар