На Кіровоградщині вкрали чужий мотоцикл, бо не вистачало запчастин на ремонт свого

Працівники поліції з допомогою потерпілого викрили зловмисника, який незаконно заволодів транспортним засобом.

В одному з сіл Добровеличківського району 30-річний місцевий житель угнав мотоцикл. Потім розібрав його на запчастини, взяв окремі деталі та відремонтував свій.

Повідомлення про злочин надійшло до відділення поліції від 32-річного мешканця населеного пункту. Чоловік помітив на вулиці односельця, який їхав на транспортному засобі, схожому на його власний, що був раніше викрадений.

«Поліцейські встановили, що місцевий житель повертався додому повз приміщення будинку культури, біля якого помітив залишений без нагляду мотоцикл та вирішив ним заволодіти. Після чого відкотив транспорт до свого домоволодіння.

Зловмисник мав мотоцикл у неробочому стані, а, заволодівши чужим, зібрав із двох транспортних засобів один», – розповів т.в.о. начальника Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар