Гості з Києва, Львова, Донецька, Одеси та Черкас завітали у Кропивницький

У Кропивницькому, в рамках Всеукраїнського руху «Твоя країна», побувало десять молодих людей з усієї України минулими вихідними, 8 і 9 жовтня. Про це повідомляють у регіональному осередку ВМГО «Фундація регіональних ініціатив».

Попри дощ, до міста приїхали гості з Києва, Львова, Донецька, Одеси, Черкас.

– Навіть дощ не зіпсував наші очікування. Була неймовірна атмосфера, яка об’єднувала колектив. За ці два дні учасники познайомилися з містом, прониклися його історією. Вони відвідали театр, в якому послухали концерт «Пісні, народжені в АТО», були в краєзнавчому музеї, в галереї «Єлисаветград», у якій згадали дитинство, малюючи картини, – розповіла координатор заходу Анна Чернецька.

unnamed (1)

– Коли я їхала в Кропивницький, я думала (ну, пробачте мене), що це найстрьомніший обласний центр в Україні. І яким було моє здивування, коли я побачила гарне, миле і затишне місто. Можна сказати, що я пригледіла собі ще одне місто, куди можна втекти, коли набридне Київ. А вулички тут прямо як у Львові, до речі, – каже одна з учасниць «Твоєї країни» Юлія Кабанець.  

unnamed (2)

– «Твоя країна» була затишною і домашньою, прямо камерною, – додає дівчина. – Ці наші посиденьки під час дощу, ну і, звичайно, «я ніколи не…» і історії про болгарку… Похід до театру, екскурсія під дощем, музеї і просто прогулянки… Ох, ностальгія.

unnamed (3)

Мета Всеукраїнського руху «Твоя країна» показати молодим людям, яка цікава та неоднорідна наша Україна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар