Активісти під стінами МВС вимагали покарання для олександрійських студентів-живодерів

Київські громадські активісти вийшли на мітинг – вимагають покарати живодерів, які знущалися над беззахисними тваринами в Олександрії та Луцьку.

Про це повідомляється в сюжеті телекомпанії “Магнолія – ТВ” – пишуть “Олександрійські новини”.

Зоозахисники прийшли до стін МВС разом із своїми домашніми улюбленцями аби керівники відомства звернули увагу на проблему і прийняли відповідні заходи. Адже, за словами активістів, спочатку по вищезгаданих справах були відкриті кримінальні провадження, однак, згодом в Олександрії справу закрили, а в Луцьку слідство нібито затягується.

Раніше кримінальне провадження по справі жорстоких студентів з Олександрійського аграрного технікуму закрили, оскільки правоохоронці не знайшли ознак кримінального правопорушення. На початку липня олександрійські захисники тварин прийшли до Олександрійського відділу поліції з протестом проти закриття кримінального провадження проти студентів та викладача аграрного технікуму. Через деякий час обласна прокуратура заявила про відновлення кримінального провадження за ч. 1 ст. 299 КК України “Жорстоке поводження з тваринами”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар