Електронна черга до водоканалу Кропивницького в дії: чи збираються натовпи під стінами абонвідділу?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Наприкінці травня під стінами водоканалу збиралися величезні черги, які більше були схожі на штурм установи. У вересні ОКВП «Дніпро – Кіровоград» оголосило про роботу у системі електронних черг. Сьогодні, 11 жовтня, Перша електронна перевірила, як діє така реформа підприємства і чи скоротилися черги до водоканалу.

На годиннику – 9:05. Біля абонентського відділу “Дніпро-Кіровоград” (Похитонова, 1а) стоять охоронець і ще кілька кропивничан. Ще близько десятка – у середині приміщення. У руках людей – папки з документами для перерахунку і талончик із порядковим номером у черзі.

DSC_0006-min“Я зареєструвався в електронній черзі і чекаю, – розповідає кропивничанин Микола, який тримає в руках талончик №79. – Не знаю, чи стало краще із запровадженням такої системи. Я вперше сюди прийшов. Але, мабуть, же краще. Раніше приходиш, а тобі люди в черзі кажуть: “За мною ще двоє”, “А за мною троє”. Всім, кому хочеш, займали чергу. А ти потім стоїш і не знаєш, хто там перед тобою має бути. А тут все чітко: загорівся твій номер – пішов. Немає штовханини, не треба протискатись у натовпі”.

І з тих людей, хто спокійно очікував своєї черги на вулиці, кропивничанин Микола виявився єдиним. Час від часу люди заходили в приміщення і вже за хвилину виходили звідти:

“Я взяла свій талончик. Мені сказали, що не раніше ніж за півгодини заходити. Я поки додому піду, віднесу продукти. Ось тут живу, – показує Олена на сусідній будинок, – І повернуся. Чого мені час витрачати і стояти тут?”

Люди поміж собою кажуть, що реформа таки діє. Хоча є і містяни, які ставляться до змін скептично. Мовляв, все-одно треба приходити і чекати. Але принаймні черга перестала бути будильником для кропивничан, які живуть у будинку по вул. Похитонова, 1а.

“Людей дійсно стало менше. І штовханини немає”, – підсумував охоронець Олександр.

DSC_0014-min

Нагадаємо, наприкінці травня вхід до абонвідділу “Дніпро-Кіровоград” по вул. Похитонова виглядав отак:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар