Як кропивничанки підкорювали всеукраїнський подіум на Odessa Fashion Week

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями моделі агенції “MIX models” повернулися із Всеукраїнського Odessa Fashion Week, де презентували колекцію кропивницької дизайнерки Анни Жабняк.

Анна Жабняк – кропивницький дизайнер, відомий як в Україні, так і за її межами. До Одеси дизайнерка встигла побувати на  Fashion Week у Баку, а відразу після Odessa FW поїхала на день моди в Полтаву.

bdZHH1jFUOE

Колекцію Анни Жабняк “Більше, ніж м’якість” організатори залишили на десерт – на закриття фестивалю. Дизайнерка сама відбирала моделей та підбирала образ для кожної, аби передати настрій колекції. Макіяж та зачіски були у всіх однакові. Загальна картина колекції гармонійно виглядала на подіумі:

“Я відбирала моделей дуже прискіпливо. Ми тут, у місті, проводили примірки, репетиції. Дівчата гідно презентували одяг, змогли розкрити образи, – розповідає Анна Жабняк і додає, – Ми показали колекцію осінь-зима 2017. Це багатогранна колекція: від м’яких затишних тканин – до легких і повітряних. Незважаючи на такий контраст, вони гармонійно поєднуються”.

3ZYV1tyacUc

Дівчата не вперше презентують одяг Анни Жабняк:

“MIX models” презентували колекцію Анни Жабняк на всеукраїнському конкурсі дизайнерів “Мода без кордонів”. Згодом дівчата стали постійними моделями дизайнерки у різноманітних фотосетах, кліпах тощо. Цього разу було відібрано 19 моделей для презентації колекції на Odessa Fashion Week. Така кількість моделей була продиктована організаторами”, – розповідає директор модельної агенції “MIX models” Олена Рудковська.

Нагадаємо, моделі кропивницької агенції “MIX models” побували на  Odessa Fashion Week втретє. Під час першої поїздки дівчата презентували колекцію криворізької дизайнерки Тетяни Рибачук. У другій поїздці кропивничанки були запрошені як гості.

l3n05H5bKvU

Поширити:

Залишити коментар:

коментар