Кропивничанам не потрібен український рок: через непродані квитки відмінили концерт гурту “O.Torvald”

Концерт українського рок-гурту O.Torvald, який мав відбутися у Кропивницькому 9 жовтня, відмінили через непродані квитки.

Про це Першій електронній повідомив представник фірми-організатора концерту Дмитро Таращук.

“Учора ввечері мені подзвонив представник фірми-організатора всеукраїнського туру O.Torvald, і повідомив, що виступ у нашому місті відміняється через малу кількість проданих квитків”, – розповів Дмитро Таращук.

Представник організаторів у Кропивницькому зазначив, що йому дуже прикро за цю ситуацію, і він не розуміє мешканців міста, які не виявили бажання відвідати концерт відомого драйвового українского рок-гурту.

“Організатори вже навіт влаштували акцію – береш один квиток, а проходять на концерт двоє. Проте, і це не допомогло”, – з прикрістю констатував Дмитро.

О.Torvald (Оторвальд) — український рок-гурт, заснований 2005 року в Полтаві. Вже 2006 року музиканти переїхали до Києва. Перший студійний альбом O.Torvald вийшов 2008 року. Станом на 2016 рік гурт має 6 платівок.

О.Torvald  успішний та популярний українский рок-гурт. Його кліпи постійно транслюють в ефірах українських телеканалів, пісні – в ефірах радіостанцій. О.Torvald регулярно бере участь у різноманітних фестивалях, виступали на одній сцені з Linkin Park, Garbage, Evanescence, The Rasmus.

У Кропивницькому рок-гурт планував презентувати альбом “Наші люди всюди” у рамках всеукраїнского туру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар