Вар’яти-шоу Сергія Притули везуть до Кропивницького нову програму

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

17 жовтня у Кропивницькому виступатиме Перше україномовне гумор-шоу “Вар’яти” Сергія Притули.

unnamed

Гумористичне шоу “Вар’яти” в листопаді розпочне свою телевізійну історію. А вже зараз хлопці вирушають у свій осінній тур містами України.
17 жовтня глядачі Кропивницького зможуть побачити нову програму від Вар’яти-шоу. Жарти про сімейні відносини, про любов та ревнощі, про життя в українському селі, про стосунки з любимою тещею – і це ще не все! Програма шоу оновлюється кожного місяця і другий раз в одному й тому ж місті не повторюється.

Вар’яти – це єдине в країні гастролююче україномовне шоу. За шість років існування хлопці об’їздили майже всю країну і дали концерти навіть у маленьких містечках. В 2015 році Вар’яти видали 107 концертів, а з початку цього року – вже 80! І всюди аншлаги!

Їх люблять усі – від мала до велика. Гумор Вар’яти-шоу зрозумілий кожному. Стосунки між чоловіком і жінкою, тещею і зятем, батьком і сином, начальником і підлеглим – більшість історій для своїх мініатюр артисти беруть з власного життя. Тому це шоу по-справжньому можна назвати народним.

Вар’яти – це шість артистів на чолі з Сергієм Притулою. Протягом 2 годин вони тримають зал, не даючи ані на мить розслабитись. “В нашому арсеналі гумористичні сценки, монологи, пісні і все те, що здатне викликати у публіки здоровий сміх, який переходить в гомеричний регіт”, – говорить про шоу Сергій Притула.

Нещодавно закінчились зйомки першого сезону телеверсії шоу. Для багатьох артистів це були найперші зйомки в житті. Вони справили незабутнє враження на усіх, тому, впевнені, незабаром побачимо нові номери від Вар’ятів – тепер і про знімальний процес. До речі, вже на початку листопада на Новому каналі можна буде побачити результати їх телевізійної творчості.

17.10
Обласна Філармонія, 19.00
Вартість квитків: 80 – 360 грн
Квитки – за посиланням

Поширити:

Залишити коментар:

коментар