На Кіровоградщині поліцейські з допомогою громадян повернули батькам маленьку «мандрівницю»

За попередньою інформацією, 12-річна дівчинка з Олександрійського району без відома дорослих самостійно вирушила до брата, що мешкає в іншій області.

Наприкінці вересня до чергової части районного відділення поліції з повідомленням про зниклу дитину звернулась 40-річна жінка. Заявниця повідомила, що її донька після гостювання у бабусі в Олександрійському районі зникла.

«У результаті вжитих заходів працівники поліції з допомогою небайдужих громадян наступного дня розшукали дівчинку біля одного з сіл. По залізничних коліях вона прямувала в напрямку м. Одеси до свого брата.

У даний час дитину передано матері. Стосовно батьків складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», – розповів керівник районного відділення поліції Віталій Кравцов.

Працівники поліції звертаються до батьків із проханням, бути уважнішими до власних дітей, супроводжувати їх під час прогулянок чи відвідування родичів.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар