AGROEXPO-2016 у Кропивницькому відвідало більше 20 тис. людей

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Загалом у IV Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2016 взяли участь 470 профільних компаній та 500 компаній-учасниць “Покровського ярмарку”. За три дні виставку відвідало 20 700 осіб (у минулому році ‒ 19 400).

Про це йдеться у пост-релізі організаторів.

Окрім того, цьогоріч площа виставкового комплексу була розширена до рекордних для України розмірів та налічує 79 000 м² відкритої виставкої площі та 9 300 м² критої.

На “AGROEXPO-2016” новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна було побачити безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні для демпоказів. Загальна площа полігону становить ‒ 60 000 м² (6 га). Кожного дня демонструвалося понад 30 одиниць техніки провідних українських та іноземних компаній. Цього року особливий акцент було зроблено на польовій демонстрації інноваційних технологій в АПК.

Традиційно на AGROEXPO-2016 працював Всеукраїнський освітній ярмарок, де свої наукові потужності показали 25 ВНЗ з різних куточків України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар