На Кіровоградщині відкриють меморіальні дошки двом учасникам АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

12 жовтня о 10:00 на подвір’ї школи №4 м. Знам’янка відбудеться відкриття меморіальних дошок двом випускникам школи, які  загинули у зоні АТО: Дмитру Єфремову та Сергію Капелюсі.

Про це Першій електронній повідомив голова Знам’янської спілки ветеранів АТО Микола Нікітін.

Сергій Капелюхакапелюха народився 31 березня 1978 р. у м. Знам’янка (Кіровоградська область).

Пішов захищати Україну добровольцем. Був кулеметником 53-ої окремої механізованої бригади. Був тяжко поранений 13 листопада 2015 р. у бою поблизу смт Верхньоторецьке (Ясинуватський район Донецька область) від розриву фугасу, що потрапив в окоп. Помер від численних осколкових поранень і кровотечі під час транспортування до військового шпиталю Красноармійська.

Залишилися батьки, дружина та неповнолітня донька.

єфремовДмитро Єфремов народився 1985 року у м. Знам’янка Кіровоградської області. Навчався у Знам’янській загальнооствітній школі №4. Працював черговим по заліничній станції.  Мобілізований боєць 81-ї бригади загинув під час виконання завдання під Авдіївкою під час мінометного обстрілу. У рідному місті у чоловіка залишилася вдова та двоє маленьких дітей.

Варто зазначити, що обстріл під Авдіївкою Генпрокуратура розглядає як теракт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар