ФК “Інгулець” з Петрового зазнав домашньої поразки у драматичному матчі першої ліги

ФК “Інгулець”/фото прес-служби клубу

Представник Кіровоградщини у першій футбольній лізі України ФК “Інгулець” у матчі 12-го туру поступився краматорському “Авангарду” з рахунком 2:3.

Про це повідомляє прес-служба клубу.

«Інгулець» зазнав поразки у драматичному матчі. Не найкращим чином у цьому матчі зіграли центральні захисники господарів. Вже на 9-ій хвилині зустрічі після індивідуальної помилки захисника та голкіпера гравець гостей Микола Агапов відкрив рахунок. У цьому епізоді він пробий у ближній кут воріт, а Ігор Гришин не «закрив» кут. На початку другого тайму матчу центральний захисник «Інгульця» Роман Кретов порушив правила проти опонента у власному штрафному майданчику – пенальті і червона картка. З «точки» Віталій Собко подвоїв рахунок.

Залишившись у меншості та програючи з рахунком 0:2, футболісти «Інгульця» зуміли проявити характер. Через 9 хвилин після пропущеного м’яча Іван Мучак один м’яч відіграв. Мали зрівнювати рахунок після дального удару Максима Покотилюка — захисник гостей у власному штрафному майданчику зіграв рукою, але арбітр пенальті не призначив. А на 81-ій хвилині матчу Сергій Дячук зрівняв рахунок.

Радість забитого м’яча гості вже за тридцять секунд «погасили»: Микола Агапов знову вивів свою команду вперед. А через три хвилини господарі залишилися у дев’ятьох – Іван Мучак отримав необов’язкове вилучення у суперечливому епізоді. А ще за дві хвилини було вилученні і у гостей – автор дублю у звітному матчі Микола Агапов отримав другу жовту картку.

Загалом варто відзначити, що до якості виконання своєї роботи головним арбітром матчу Дмитра Кривушкіна є чимало запитань. Накалювання емоцій і пристрастей, суперечливі рішення. Про вирування емоцій і не тримання матчу у своїх руках красномовно свідчать 11 жовтих та три червоні карток на дві команди.

8 жовтня у наступному турі першої ліги «Інгулець» на виїзді зустрінеться з чернігівською «Десною». «Десна» прийматиме «Інгулець» в матчі 13-го туру Першої ліги. ПФЛ дозволила проведення матчу «Десна» (Чернігів) — «Інгулець» (Петрове) на стадіоні «Оболонь-Арена» в Києві. Зазначимо, що через реконструкцію газону стадіону в Чернігові кілька останніх домашніх матчів «Десна» проводила в Харкові на стадіоні «Сонячний».

Після 12 турів у першій лізі “Інгулець” має у своєму активі 9 очок, і перебуває на 16 місці з 18 команд.

1 ліга табл

«Інгулець» — «Авангард» — 2:3 (0:2) (Мучак, 56; Дячук, 81 – Агапов, 9, 82; Собко, 47 (пен))
1 жовтня 2016 року (субота). Початок о 18:00. Петрове. Стадіон «Інгулець». 850 глядачів. Перша ліга, 12 тур.
Головний арбітр: Кривушкін Д.В. (Харків)
Асистенти арбітра: Оганєсян Д.К. (Луганськ) та Думенко В.П. (Харків)
Четвертий арбітр: Цибулько Є.А. (Черкаська область)
Спостерігач арбітражу: Соботюк С.А. (Київ)
«Інгулець»: 12. Гришин Ігор, 99. Жуков Микита (11. Дячук Сергій, 63), 33. Ковтун Владислав, 5. Запорожець Євген, 87. Покотилюк Максим (44. Клімаков Дмитро, 88), 8. Алексанов Сергій, 10. Шарко Антон, 49. Сітчінава Ніка, 21. Панасенко Сергій (15. Келвін Нвамора, 69) 45. Кретов Роман, 3. Мучак Іван.
«Авангард»: 75. Денчук Артур. 5. Єрмаков Віталій. 18. Воробєй Максим. 3.Мірошник Роман. 77. Полюлях Микита. 33. Ульянов Дмитро. 11. Швець Дмитро (88. Євдокимов Антон, 65). 14. Малиш Ігор. 10. Собко Віталій. 17. Гришин Валерій (9. Стеценко Олександр, 90+2). 13. Агапов Микола.
Попередження: Нвамора Келвін, 72; Шарко, 74 – Мірошник, 34; Ульянов, 52; Полюлях, 76; Єрмаков, 90+1; Євдокимов, 90+3
Вилучення: Кретов, 47; Мучак, 85 – Агапов, 87

Поширити:

Залишити коментар:

коментар