“Дюк Тайм” підкорював кропивничан акапельними “Лабутенами” та хітами класики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 2 жовтня, у Кіровоградській обласній філармонії виступив одеський “Дюк Тайм”. Колектив підкорював кропивничан акапельним виконанням найрізноманітніших каверів.

І вони не зупинились на традиційному “акапельному репертуарі”. Зі сцени філармонії пролунали як хіти закордонних виконавців (Muse, The Beatles), так і пісні вітчизняних зірок (ВВ, Потап і Настя). Не оминули одеські гості і славнозвісні “Лабутени”. Звісно, цензурну версію. І ця композиція була виконана виключно голосами вокалістів гурту.

“Мені сподобалось, що “Дюк Тайм” співав усім відомі пісні. Вони запалювали зал і ми мали можливість підспівувати. Як виявилось, акапельне виконання теж може бути драйвовим, якщо виконувати його в такому цікавому форматі і вибрати правильні пісні”, – ділиться враженнями кропивничанин Сергій.

Паралельно з піснями на екрані з’являлися картинки та цікаві відеоряди. Співають про Одесу – на екрані транслюються краєвиди перлини біля моря.

DSC_0570

Незважаючи на свій десятирічний досвід, “Дюк Тайм” не є досить відомим серед кропивницької публіки. Проте на перший концерт цього колективу у Кропивницькому зібралась майже повна зала глядачів. Деякі гості кажуть, що було просто цікаво подивитись, хто це.

“Очікувалось щось на кшталт “Піккардійської Терції”. Думали, що буде щось подібне. Але ні. “Дюк Тайм” зовсім на них не схожий. У них своє, цікаве прочитання композицій”, – каже кропивничанин Михайло.

 DSC_0567  DSC_0577 DSC_0584  DSC_0590 DSC_0602 DSC_0618

Поширити:

Залишити коментар:

коментар