У кропивницькій бібліотеці будуть малювати пальцями та опановувати Microsoft Word

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 3 по 9 жовтня 2016 року.

3 жовтня о 14 годині до Дня музики у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться творча зустріч «З музикою в серці». Під час заходу маленькі користувачі прослухають музичні композиції у виконанні вихованців музичної школи № 4.

4 жовтня о 10 годині 30 хвилин запрошуємо Вас завітати до відділу дитячого та сімейного читання на медіа подорож «Про вусатих і хвостатих, сіро – буро – рудоватих»  та познайомитися з  викладкою літератури «Кудлаті та смішні», присвячених Міжнародному Дню захисту тварин.

5 жовтня фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят та учнів 1-4 класів взяти участь у заходах, присвячених Дню музики: о 10 годині 30 хвилин відбудеться майстер-клас «Пальчикове малювання» та о 13 годині 45 хвилин – творча зустріч «З чого починається малюнок».

6 жовтня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Робота з текстом в Microsoft Word».

Якщо ви бажаєте дізнатися багато нового та цікавого про гроші, тоді 6 жовтня о 14 годині завітайте до відділу дитячого та сімейного читання та візьміть участь у ігровій програмі «Невеличкий секрет про сімейний бюджет».

6 жовтня о 14.30 запрошуємо всіх бажаючих до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відвідати виховну інформину «Дивовижні вчинки літніх людей», присвячену Міжнародному дню людей похилого віку. А також у відділі діятиме книжкова виставка «Осінній бал моїх років».

З початку навчального року у відділі діє книжкова виставка «На борту шкільного корабля», де кожен бажаючий зможе взяти собі літературу, що допоможе школярам під час навчального процесу.

 «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар