У Кропивницькому візьмуться за освітлення прибудинкових територій

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

У Кропивницькому представники “Міськсвітла”, спільно з управлінням ЖКГ та фахівцями ЖЕО почнуть визначати прибудинкові території, які потребують відновлення освітлення.
Цю проблему на апаратній нараді підняв міський голова Андрій Райкович, говорячи про величезну кількість звернень від громадян на цю тему. Обговорили цю проблему і на комісії ЖКГ.

За словами начальника “Міськсвітла” Дмитра Тотока, за прибудинкове освітлення відповідає його відомство, а за світло на будинках – ЖЕО.

На нараді було вирішено промоніторити території біля будинків у Кропивницькому, і визначити ті, де потрібно виконати капітальний ремонт освітлення.

“У 1993 році всі прибудинкові території міста були освітлені. Тому зараз всюди є старі опори. Але їх треба замінювати, адже вони вже в аварійному стані. Треба писати програму, передбачати кошти, і виконувати капремонт”, – повідомив Дмитро Тоток.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар