Житель Кіровоградщини потрапив до “сліпих” прослуховувань шоу “Голос Польщі”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

18-річний олександрієць Олександр Сухомлин виступив у популярному пісенному шоу “Голос Польщі”. Програма вийшла в ефір днями.

Як повідомляє Моя Олександрія, Олександр Сухомлин заспівав польською пісню “Спогад”, яку виконує Чеслав Немен. Після виступу зал активно аплодував виконавцю.

Напередодні олександрієць пройшов попередній кастинг з 2000 учасників, звідки потрапив у сотню кращих. В ефірі показали етап сліпих прослуховувань. На жаль, далі Сухомлин не пройшов, але отримав запрошення брати участь наступного року.

Як розповів співак Моїй Олександрії, йому було приємно, коли в ефірі виділили, що він з України і навіть поставили фрагмент гімну України, поки був виступ.

“На мій погляд, виступив я на 8 з 10. Коментарі суддів були непогані, вони здивувалися, що мені 18 років, думали по виконанню, що більше. Після виступу приходили повідомлення від поляків – було приємно, що прості люди високо оцінили мою роботу” , – розповів Сухомлин.

Олександр Сухомлин народився і виріс в Олександрії, закінчив Ліцей інформаційних технологій. Вихованець вокальної студії Наталії Заболотніковой “Нові Імена”. Студія працює при ДК “СВІТЛОПІЛЬСЬКЕ”. На даний момент живе і вчиться в Польщі. Студент другого курсу Університету фінансів і менеджменту у Варшаві.

На жаль, побачити виступ Сухомлина в хорошій якості не вийде. Розміщений в інтернеті ролик працює тільки на території Польщі. У галереї є неофіційне відео.

Відео Моя Олександрія,

Фото Моя Олександрія та зі сторінки Олександра у соцмережі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар